Actueel

Actueel

Beste inwoners van Zwaagdijk-West,

Probeert de provincie de komst van 150 tot 200 spoedzoekers (waaronder statushouders) in ons dorp door te drukken? Wat wordt er nou echt onderzocht in dat haalbaarheidsonderzoek? Wat kunnen we doen om dit tegen te houden? Daarover informeert de werkgroep van de Dorpsraad u tijdens een informatieavond op woensdag 17 mei 2023.

U bent van harte welkom om 20 uur in de Wildebras. De informatiebijeenkomst is onderdeel van de jaarvergadering van de Dorpsraad. Voor deze avond worden ook de pers en lokale en provinciale politieke partijen uitgenodigd, zodat zij onze vragen en zorgen kunnen horen en beantwoorden.

Graag zien we u op 17 mei om 20 uur in de Wildebras!

——————————————————————————————————

Op maandag 14 november is er weer een reguliere openbare vergadering, vanaf 20.00 uur in de kleine zaal van de Wildebras. De agenda vindt u hier.

——————————————————————————————————

Op maandag 10 oktober was er een reguliere openbare vergadering van de Dorpsraad in de Wildebras. Deze avond was er een afvaardiging van de gemeente om met bewoners in gesprek te gaan over de ontwikkelingen op perceel Balkweiterhoek 76 (sloop kassen, onderzoek statushouders) en vragen te beantwoorden.

——————————————————————————————-

Mbt de actuele ontwikkelingen rondom perceel Balkweiterhoek 76 (sloop kassen) is informatie te vinden onder ‘ACTUEEL’ – ‘Ontwikkelingen Balkweiterhoek 76’.